fbpx

Специално ще селектираме различна медитавна музика която да ти помогне да се оттърсиш от стреса, от забързаното си ежедневие, да ти помогне да концентрираш мислите си и да тренираш ума си. А за да подсилим усещанията и емоциите, ще работим с конкретни цветове, които работят над ума по различен начин.

Класовете варират от 2 до 3 часа в зависимост от темпото на групата и са на цена от 35лв.
Цената включва всичко, което ти е необходимо за изработването на картината, вода и чаша вино или бира. За всяка следваща напитка се заплащат 5лв.
Може да заплатиш в каса на Easy pay или по банков път. Щом получиш потвърждение от нас, всичко, което ти е необходимо е добро настроение и усмивка!

Молим да дойдеш 15 минути по-рано за да можем да настаним всички и да започнем навреме. Когато пристигнеш, ще потвърдим резервацията, ще ти налеем чаша вино и ще можеш да се настаниш на удобно за теб място.
Нашият художник ще обясни как да комбинираш основните цветове за да постигнеш желаните цветове за конкретната картина, как да изпозлваш различни техники за изпозлване на четките и стъпка по стъпка ще те въведе в процеса на осъщестяваването на твоя шедьовър.

Не е необходим какъвто и да е било опит в рисуването!

Можеш да почиваш по всяко време, да си поръчаш още една чаша вино или бира и да социализираш с другите ни гости.

Картините са сухи до края на класа и си тръгваш със свое собствено произведение, лично подписано от теб!

bg_BG
en_US bg_BG